diumenge, 4 d’abril del 2010

Les noves tecnologies ho han canviat tot... per a bé?

Típica frase: "Les noves tecnologies ho han canviat tot". I tothom s'omple la boca amb aquesta frase, orgullosos de la societat en que vivim. Vale d'acord. Però les noves tecnologies han canviat aspectes de la nostra vida quotidiana que fa que siguem menys persones. Un exemple són les relacions interpersonals, que ara es basen en teclejar lletres a una pantalla en blanc, parlant amb algú que, pressumptament, està a l'altra banda de la pantalla. Abans, quan començava una relació, posa-li X, entre dos persones, aquestes es coneixien físicament, xerraven físicament, es veien, es miraven, s'interpretaven els gestos... això feia que poguessin acabar enamorant-se o establint una bonica amistat. Ara amb una frase que veiem a l'ordenador que ens pensem que ha escrit la persona que ens agrada, ja pensem que estem enamorats, o que ens cau de putins. (igual aquesa frase la escrit el pare mentre el fill era a per un got d'aigua, i nosaltes ens ho creurem).
Abans els pares anaven a dir bona nit als seus fills i fer-los-hi un petó al front: "Bona nit, fill/a meu/a. Que descansis." Ara amb un "Bna Nit. Dscansa. Muak" a la pantalla del mobil n'hi hauria prou, però encara no hem arribat a aquest extrems... temsp al temps.
Al meu parer, on hi hagi un bon cafetó i una bona conversa... que s'apartin les Noves Tecnologies.

Sigueu tant feliços com el vostre cor us deixi.

Gertrudis Pi.

2 comentaris:

  1. estic d'acord amb tu! No m'agrada res això de comunicar-se sempre d'aquesta manera (per l'ordinador). Però a vegades no es pot xerrar físicament (perquè les persones estan molt lluny) i en aquest sentit si que ens ha ajudat la tecnologia!
    Espero que mai arribem a aquest punt de frivolitat en que els pares li diuen bona nit als nens per sms! hahaha

    ResponElimina
  2. he tenido conversaciones muy interesantes por msn pero siempre acababa necesitando un contacto, un abrazo, una mirada... Suerte que tenía mi Kun(mi ornitorrinco de peluche) cerquita y le achuchaba bien fuerte!!! no, no es lo mismo..

    ResponElimina