dimarts, 9 de març del 2010

Malparits que esciruen bé

Sembla mentida aques titular, però no: és totalment cert. Primer demano disculpes si algú se sent aludit, que alú s'hi pot sentir, però és la manera més lleu amb què em permeten expressar-me aquesta classe de gent.
L'altre dia vaig llegir el famòs article del nostre estimat Salvador Sostres "El món menstrua". Amb el títol ja ho diu tot. Aquest article és un despreci per a tots aquells que no passen per un bon moment econòmic, o que acaben de patir una desgràcia, o que simplement no sóc de la classe alta de la societat. El nostre amic Sostres afirma que el món ha d'anar fent neteja d'aquesta classe de gent perquè sinó arribaria un punt que no podríem viure tots. Aquesta seria la idea principal del seu article, publicat a el Mundo (no cal dir res més).
Aquestes setmanes m'he hagut de tragar comentaris del tipus "està molt ben escrit" o "és el que pensa la majoria". Pot està molt ben escrit, no dic que no, però també pot està molt ben escrita una carta que un segrestador envia als familiars d'un segrestats explicant-los que en una hora el mataran.
No ens quedessim només amb la forma, sinó amb el contingut, que és el que importa de veritat. Una persona sense escrúpols com aquesta mereix que el món menstrue , però sobre seu.

Salvador, fes-nos un favor a tots, i vé a visitar el "pinar"


Gertrudis Pi, sigueu tant feliços com el vostre cor us deixi.

1 comentari:

  1. Gertrudis Pi, Gertrudis Pi. Quina deu ser la identitat secreta de la justiciera enmascarada que lluita contra les curses de braus i els articles menstruals? (Música d'intriga) Ho descobrirem en el proper episodi!
    Amb el teu permís, em faig seguidora :)

    ResponElimina