dimecres, 12 de maig del 2010

Lluitarem sempre!

La lluita.
Lluitem dia a dia.
Lluitem per sortir endavant dels problemes que ens trobem pel camí. Sempre he sabut que si no tens una cosa per què lluitar, res val la pena. Alguna cosa que et faci aixecar cada matí i obrir els ulls. Alguna cosa que et digui: "Avui pot ser un gran dia, només pel fet que estàs aquí".

Lluitar és una cosa que costa, costa molt, com aixecar-te al matí, que per a mi és un suplici, una tortura, un... no tinc paraules. És una cosa d'allò més horrible, però sempre ho acabo fent. De vegades em desperto amb tanta mala llet, que sóc capaç d'autolesionar-me a mi mateixa. Involuntàriament, clar! No fotem...

No ens desviem del tema. En aquesta vida s'ha de lluitar per ser feliç, les coses no vénen soles. O t'ho treballes o ja pots cantar a Sant Pere!

Ara, personalment, hem toca lluitar per una cosa que no sé si acabarà funcionant o no, però lluitaré perqué sigui que sí.
També he d'emprendre una lluita pel meu territori. Si no ho fem natros qui ho farà??? La gent de les Terres de l'Ebre està en una situació clau pel que fa a la supervivència del seu riu, i han de lluitar totes unides per defensar-lo!



Cançó de l'ex-grup Kontrol Antidòping, actualment Xeic!




Sigueu tant feliços com el vostre cor us deixi.

Gertrudis Pi.

1 comentari:

  1. lluiteeeeeeeeeeeeeeeeeem! que comenci la guerra de paraules i pensaments hippies, lluitem per la mamatierra, lluitem per la putavida, lluitem pels sonats-antas-de-l'oiaaaaaaaaaa! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, vale, Maria, ya.

    ResponElimina